Til forsiden
Håpet Økologisk AS
Telefon: 51 82 82 51
Faks: 51 58 59 36
E-post: kundeservice@hapet.no
:: Hovedside
:: Nyheter
:: Vareutvalg
:: Hvordan bli kunde
:: Dyrkingssteder
:: Sunn livsstil
:: Samarbeidspartnere
:: Om oss
:: Oppskrifter
- Hodekål
- Bønner
- Fennikel
- Gresskar
- Jordskokk
- Nektarin
- Paprika
- Pastinakk
- Rødbeter
- Rødkål
- Sellerirot
- Spinat
- Søtpotet
:: Økologiske linker
:: Kontakt oss
:: Temaark om økologi
Smørdampet spinat

2-ss smør
200gr frisk spinat
1 fedd hvitløk

Fremgangsmåte
Skrell og del hvitløksfeddet i 2 på langs. Smelt smør på en middels varm plate, og fres hvitløken i smøret. Damp spinaten i 2-3 minutter.



Spinatsuppe

Spinatsuppe kan lages av fersk eller frossen spinat. Denne er laget på fersk spinat.

2 pakker (a 250g) fersk spinat
1 løk i skiver
6 dl grønnsak- eller hønsebuljong
4 dl melk, og evt. fløte
50 g smør
2 ss hvetemel
nykvernet pepper og Maldon havsalt

Vask spinaten, fjern de grove stilkene og hakk bladene. Surr løken i smeltet smør til den blir blank. Tilsett spinaten og surr den til den faller sammen under omrøring. Rør inn hvetemelet. Tilsett buljongen under forsiktig omrøring. Kok opp og la det tykne litt. Hell i melken og tilsett krydder. Trekk under lokk i ca 20 minutter til spinaten er mør. Kjør blandingen i en kjøkkenmaskin til den er glatt. Kok opp suppen på nytt. Krydre godt med salt og pepper og server brød til.

100% økologiske varer -
- mest mulig norske

 


Bestill bedriftsfrukt


   Husk:

Returkasser
De grønne kassene skal helst returneres ved påfølgende leveranse ved at de plasseres der sjåføren skal sette fra seg den nye grøntkassen.


RawFood for Dummies - Håpet arrangerer et introduksjonskurs i RawFood for sine kunder der vi lærer om RawFood og detox, vi deler opp oss i mindre grupper og lager maten som vi spiser i felleskap. Kursleder er Hilde Helle Olsen som noen kanskje kjenner fra tidligere kurs eller fra butikken. 
Ny dato: en lørdag i vår engang, info kommer i grøntkassen.