Til forsiden
Håpet Økologisk AS
Telefon: 51 82 82 51
Faks: 51 58 59 36
E-post: kundeservice@hapet.no
:: Hovedside
:: Nyheter
:: Vareutvalg
:: Hvordan bli kunde
:: Dyrkingssteder
- Økologiske gårder
:: Sunn livsstil
:: Samarbeidspartnere
:: Om oss
:: Oppskrifter
:: Økologiske linker
:: Kontakt oss
:: Temaark om økologi

HVOR KOMMER MATEN FRA?

Vi legger stor vekt på at maten skal reise så kort vei som mulig fra gården til ditt kjøkken. Derfor har vi gode avtaler med lokale gårdbrukere der det lar seg gjøre.

Rettferdig handel
Når vi velger utenlandske gårdbrukere legger vi både vekt på kvaliteten og at gårdene er veldrevet. Det vil si at arbeiderne har et godt arbeidsmiljø, og at de får betalt en god pris for varer og den innsats de gjør. Dette kalles etisk eller rettferdig handel.

Norske dyrkingssteder:
Epler:Telemark og Sogn
Pærer: Telemark og Sogn
Gulrøtter: Rogaland, Agder-fylkene og Hedmark
Tomater: Rogaland

Utenlandske dyrkingssteder:
Bananer (fair trade): Peru, Ecuador, Den Dominikanske Republikk
Sitrusfrukter: Italia og Spania
Kiwi: italia, Frankrike, Chile og New Zealand

100% økologiske varer -
- mest mulig norske

 


Bestill bedriftsfrukt


   Husk:

Returkasser
De grønne kassene skal helst returneres ved påfølgende leveranse ved at de plasseres der sjåføren skal sette fra seg den nye grøntkassen.


RawFood for Dummies - Håpet arrangerer et introduksjonskurs i RawFood for sine kunder der vi lærer om RawFood og detox, vi deler opp oss i mindre grupper og lager maten som vi spiser i felleskap. Kursleder er Hilde Helle Olsen som noen kanskje kjenner fra tidligere kurs eller fra butikken. 
Ny dato: en lørdag i vår engang, info kommer i grøntkassen.